Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η ιστορία μας

Η εταιρεία γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη στα τέλη της δεκαετίας του ’70, από τους Κων/νο και Ελένη Καρρά και έγινε σημείο αναφοράς για όλους τους κατοίκους της πόλης χάρη στον επαγγελματισμό, τη διακριτικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Έκτοτε η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύχθηκε διατηρώντας την αρχική φιλοσοφία του ιδρυτή: ευγένεια, ευαισθησία και προθυμία να οργανωθούν τελετές κηδείας ακριβώς όπως επιθυμούν ο αποθανών ή τα μέλη της οικογένειας.

Αυτή η μακρά οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται από τον Θεόδωρο Καρρά έχοντας εδραιώσει μια εικόνα υψηλού επιπέδου που αναγνωρίζεται ως παράδειγμα αριστείας στην εκτέλεση των τελετών κηδείας χωρίς να επηρεάζει την σχέση ποιότητας/τιμής.

Ο στόχος μας

Ο κύριος στόχος είναι να δίνουμε τη μέγιστη προσοχή στις ανάγκες και τα αιτήματα των οικογενειών.
Για να επιτευχθεί αυτό εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς με καινούργιο στόλο από οχήματα, καινοτόμα υλικά και αξεσουάρ, πού αντανακλούν στη φιλοσοφία και στο κύρος των γραφείων μας.

Το προσωπικό μας

Επικεντρωνόμαστε στην άμεση εξυπηρέτηση και για αυτό απασχολούμε εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Θεόδωρος Καρράς
Θεόδωρος Καρράς
Ιδιοκτήτης, Διευθυντής Τελετών
Θεόδωρος Καρράς
Θεόδωρος Καρράς
Ιδιοκτήτης, Διευθυντής Τελετών
Θεόδωρος Καρράς
Θεόδωρος Καρράς
Ιδιοκτήτης, Διευθυντής Τελετών
Call Now Button